13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPoliţiştii craioveni, în mijlocul cetăţenilor

Poliţiştii craioveni, în mijlocul cetăţenilor

Poliţiştii de proximitate din cadrul Secţiei 1 Craiova au organizat, ieri, în zona centrală a municipiului Craiova, o activitate preventivă urmărind pregătirea antivictimală permanentă a cetăţenilor din zonele aglomerate, centre comerciale, unităţi bancare, instituţii publice şi asociaţii de proprietari.
Poliţiştii au desfăşurat activităţi specifice pentru prevenirea şi combaterea faptelor care aduc prejudicii patrimonului public şi privat, în scopul menţinerii unor condiţii de normalitate  deordine şi siguranţă civică.
Oamenii legii au informat cetăţenii cu privire la modurile de operare folosite de infractori în cazul comiterii de fapte antisociale, furturi din autoturisme şi din locuinţe, din buzunare, de şi din genţi, precum şi modalităţi de înşelăciune prin intermediul telefonului.
De asemenea, poliţiştii au atras atenţia persoanelor întâlnite cu privire la modul de asigurare, păstrare, manipulare şi depozitare a  bunurilor şi valorilor monetare, aceştia distribuind cetăţenilor şi mai multe pliante cu sfaturi şi recomandări cu caracter preventiv, urmărindu-se creşterea nivelului de informare a populaţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS