6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Reţinut pentru furturi din locuinţă comise în urmă cu aproape 4 ani

Craiova: Reţinut pentru furturi din locuinţă comise în urmă cu aproape 4 ani

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Craiova au reţinut ieri pentru 24 de ore un craiovean bănuit de comiterea unor infracţiuni de furt din locuinţă.

În data de 25.07.2011, în jurul orei 20.00, poliţiştii craioveni au fost sesizaţi de către Sunita Părulea, de 22 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa din Craiova, prin forţarea unei ferestre, şi au sustras mai multe bijuterii şi o suma de bani.
În urma activităţilor specifice desfăşurate de către poliţiştii craioveni sprijinţi de către poliţiştii Serviciului Criminalistic a fost identificat autorul stabilind că se numeşte Gabriel Ulea, de 38 de ani, din Craiova, acesta fiind condus la sediul secţiei, pentru cercetări.
Astfel, în sarcina sa a fost reţinut şi furtul comis în noaptea de 04/05.11.2012 când a sustras din locuinţa Ramonei Şerban mai multe bijuterii.
În urma administrării probatoriului, anchetatorii au luat faţă de cel în cauză măsura reţinerii  pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pentru comiterea a două  infracţiuni de furt calificat, urmând ca astăzi să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS