18.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Migranţi ascunşi într-un camion cu articole din plastic, descoperiţi la P.T.F. Calafat

Dolj: Migranţi ascunşi într-un camion cu articole din plastic, descoperiţi la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat au descoperit trei bărbaţi ascunşi într-un camion cu articole din plastic, care intenţionau astfel să intre ilegal în ţară.

Noaptea trecută, în jurul orei 02.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion marca Mercedes, un cetăţean turc, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, articole din plastic din Turcia pentru Germania.
Procedând la verificarea mijlocului de transport, echipa comună formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit în compartimentul marfă, printre marfa transportată, trei persoane de sex masculin care nu vorbeau limba română şi nu deţineau documente de identitate.
La cercetări, şoferul camionului a declarat că nu avea cunoştinţă despre prezenţa bărbaţilor în mijlocul de transport.
Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno – bulgar, camionul, şoferul turc şi cei trei migranţi au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS