20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRuslana: Mă simt minunat la Craiova

Ruslana: Mă simt minunat la Craiova

Ruslana, câştigătoarea ediţiei din 2004 a Eurovision, a susţinut în urmă cu câteva minute o conferinţă de presă la sala Polivalentă din Craiova, cu doar câteva ore înainte recitalul pe care îl va susţine în cadrul finalei naţionale a concursului Eurovision 2015.
Ruslana a declarat că se simte minunat la Craiova. „Este un loc special cu oameni minunaţi. Nimeni nu ştie formula secretă pentru câştigătoare concursului Eurovision. Eu m-am rugat la Dumnezeu“, a spus câştigătoarea concursului Eurovision 2004. Din show-ul pe care Ruslana îl va susţine în această seară nu va lipsi melodia „Wild Dances“, cea care i-a adus trofeul Eurovision, cu un total de 280 de puncte.

Artista din Ucraina le-a făcut o surpriză plăcută celor prezenţi interpretând câteva versuri în limba română din această piesă. De asemenea, pentru întâlnirea cu presa Ruslana a mai învăţat câteva cuvinte în grai mioritic: „Bună ziua! Mulţumesc! Te iubesc!”.  A ţinut să salute astfel întreaga audienţă, pentru ca apoi să facă o frumoasă urare de 8 martie tuturor femeilor transmiţând toate urările de bine, energia şi dragostea sa.
Şi artista a fost răsfăţată cu câteva cadouri din partea primarului Lia Olguţa Vasilescu. Ruslana a primit un tricoul al competiţiei, inscripţionat cu mesajul: „Te văzui la Eurovision”, un altul al echipei de fotbal Universitatea Craiova, dar şi un album cu opere de artă şi monumente din Oltenia.
Ruslana şi-a arătat susţinerea pentru România în cadrul competiţiei Eurovision de la Viena, declarându-se o admiratoare a culturii noastre. A oferit chiar şi un sfat: „Fiţi nebuni, sălbatici!”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS