16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn băieţel de opt ani luptă să învingă leucemia

Un băieţel de opt ani luptă să învingă leucemia

Flavian Voican nu renunţă la luptă
Flavian Voican nu renunţă la luptă

Flavian Voican are numai opt ani, este din Târgu Jiu, şi a fost diagnosticat cu o formă severă de leucemie. Băieţelul, elev la Şcoala Generală „Constantin Săvoiu“, are nevoie de ajutorul semenilor săi, întrucât, recent, lupta cu boala l-a trimis pe patul de spital. În ciuda vârstei fragede, băieţelul dă dovadă de tăria unui adult în încercarea de a învinge leucemia. Alături de el sunt colegii de clasă şi de şcoală, profesorii, rudele şi, mai ales, familia, care îl veghează zi şi noapte şi îl încurajează să nu renunţe la speranţe şi la visul de a fi ca toţi ceilalţi colegi ai săi. Flavian a fost diagnosticat anul trecut cu leucemie acută mieloblastică M1. Până când va fi operat, Flavian este supus şedinţelor de chimioterapie la un spital din Bucureşti, dar salvarea sa este un transplant medular la o clinică din Italia.

Operaţia costă 130.000 de euro

Potrivit rudelor copilului, intervenția chirurgicală la clinica din Italia va costa 130.000 de euro, iar părinții mai au nevoie de 70.000 de euro.
„Ajutaţi-l pe Flavian să redevină un copil vesel şi puternic, să se poată bucura de viaţă! Orice donaţie, oricât de mică, poate contribui la salvarea lui Flavi! Mulțumim tuturor care ne-au ajutat din mult sau din puțin, mulțumim celor care s-au implicat în diverse activități pentru salvarea copilului meu. Sperăm să reușim să-i facem transplantul şi să îl salvăm. Este un ajutor pe care îl cerem oamenilor buni, chiar dacă au sau nu au prea mulţi bani. Orice ajutor este de folos, indiferent cât de mic ar fi. Nu avem altă soluţie şi nu ştim cum să facem altfel pentru a acoperi diferenţa de bani. Luptăm şi noi alături de el şi promisiunea pe care ne-am făcut-o este să reuşim să facem această operaţie care este foarte scumpă“, a spus Cosmina, mama lui Flavian. Familia copilului nu își permite costul uriaș al tratamentului care va salva viața lui Flavian.

Cum putem ajuta

Pentru a-l sprijini pe Flavian Voican aveţi la dispoziţie conturile:
lei: RO36RNCB0149143953920001
euro: RO09RNCB0149143953920002
din străinătate: swift: RNCBROBU iban: RO09RNCB0149143953920002
Ambele conturi sunt deschise pe numele Voican Flavian,
împuternicit Dumitru Voican (tatăl).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS