Acasă Local Râmnicu Vâlcea: Acţiune pentru eliberarea de cărţi de identitate pentru locuitorii din...

Râmnicu Vâlcea: Acţiune pentru eliberarea de cărţi de identitate pentru locuitorii din zona Colonie Nuci

-

Primăria Râmnicu Vâlcea organizează în perioada 9 – 18 martie o acţiune cu camera mobilă în zona Colonie Nuci cu scopul de a pune în legalitate persoanele care nu deţin acte de identitate în termen de valabilitate, au actele de identitate pierdute sau şi-au schimbat domiciliul în zona Colonie Nuci, fără a întreprinde demersurile necesare pentru eliberarea unui nou act de identitate. De asemenea, acţiunea este organizată pentru a veni în întâmpinarea cetăţenilor care suferă de afecţiuni medicale şi, ca urmare, se deplasază cu dificultate. Pentru buna desfăşurare a acestei activităţi, în perioada 9-18.03.2015 se derulează activităţi de popularizare a acţiunii prin distribuirea de pliante cu documentele care sunt necesare în vederea eliberării actelor de identitate şi de afişe cu privire la data şi locul finalizării acţiunii. Această activitate este desfăşurată de către Direcţia de Evidenţă a Persoanelor Râmnicu Vâlcea, cu sprijinul Poliţiei Municipiului, Poliţei Locale, Corpului de Control a Primarului şi împreună cu reprezentaţii Şcolii Gimnaziale nr. 8 Colonie Nuci. Acţiunea se va finaliza în ziua de 18 martie, între orele 10.00 – 14.00, la Şcoala Colonie Nuci, unde persoanele care urmează a fi puse în legalitate sunt invitate în vederea preluării documentelor şi a imaginii, pentru obţinerea de acte de identitate. Totodată, pentru persoanele netransportabile, lucrătorii de evidenţă se vor deplasa la domiciliul acestora, unde vor prelua imaginea şi documentele necesare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cetăţean captiv între două primării. Partea a doua

Un doljean încearcă să afle, cu certitudine, de ani buni, de care primărie aparţine terenul său, situat la marginea Craiovei. Pe hărţile de la OCPI figurează pe Cârcea, dar impozitul îl plăteşte la Craiova. Situaţia a apărut din cauză că nici până acum autorităţile nu au clarificat limitele administrative ale Craiovei cu localităţile limitrofe.

Horoscop

Berbec Puteţi susţine discuţii elevate spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, vă veţi mira şi voi, cât sunteţi de capabil pentru...