KLA_1478

Un bărbat şi-a pierdut viaţa în această seară, după ce a fost accidentat de un tir pe Centura de Nord a Craiovei. Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor de la Rutieră, bărbatul care a decedat s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj au comunicat că un tir înmatriculat în judeţul Giurgiu, condus de un bărbat de 60 de ani, din Bucureşti, care circula pe Centura de Nord a municipiului Craiova dinspre Aeroport către Filiaşi, a lovit mortal un pieton care traversa neregulamentar strada.

Identitatea victimei nu a fost stabilită până în acest moment, fiind efectuate cercetări pentru identificarea bărbatului accidentat.


Editor: Oana Olaru

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.