20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Ucisă de propriul câine

Mehedinţi: Ucisă de propriul câine

O femeie de 53 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost ucisă în această dimineaţă de câinele său, din rasa Pitbull, în timp ce îi dădea de mâncare în curtea casei. Animalul i-a sfâşiat hainele, i-a sfârtecat trupul şi i-a mâncat capul femeii.

Femeia a fost găsită de către soţul său cu handicap locomotor, care a ieşit în curte în momentul în care şi-a dat seama că soţia sa întârzie prea mult timp în curte, potrivit Mediafax.

Bărbatul a anunţat vecinii care au sunat la 112, iar o echipă din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi a deschis o anchetă în acest caz întrucât femeia era moartă la sosirea echipajului de Ambulanţă.

Medicii au declarat decesul, la faţa locului a fost chemată o echipă din cadrul centrului de ecarisaj din Drobeta Turnu Severin, care a tranchilizat animalul înainte ca trupul victimei să fie ridicat de medicii legişti din gospodărie.
Vecinii susţin că animalul, care aparţine fiului victimei era în gospodărie de aproximativ trei ani şi că până acum nu a fost agresiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS