10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Trafic pe o singură bandă pe DN 57

Mehedinţi: Trafic pe o singură bandă pe DN 57

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că în cursul nopţii, pe DN57, în judeţul Mehedinţi, între localităţile Dubova şi Şviniţa s-au desprins pietre de pe versant la kilometrul 27+800 de metri, iar traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ.

De asemenea, între Eşelniţa şi Dubova, în alte câteva puncte se circulă pe o bandă, din cauza unor alunecări de teren produse anul trecut. Tot pe DN57, în judeţul Caraş-Severin, pe sectorul Cozla – Berzasca, între kilometrii 65+600 şi 65+640 de metri, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, din cauza ebulmentului produs în urmă cu o săptămână.

În județul Timiș, până în data de 27 martie 2015, va fi oprită circulaţia pentru toate categoriile de autovehicule pe DN68A Lugoj -Traian Vuia, între kilometrii 2+790 și 3+289 de metri, în vederea executării unor lucrări de consolidare.

În zonă s-au produs alunecări de teren, iar corpul drumului a fost afectat la kilometrul 3+190 de metri. Ulterior, a fost restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Pe perioada închiderii, traficul rutier va fi deviat, în ambele sensuri, pe ruta DN6 (Centura Lugoj) -autostrada A6 (Lugoj -nodul rutier Balinț) -autostrada A1 (nodul rutier Balinț -intersecţie cu DN68A).

În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău-Braşov, în zona lacului Siriu, din cauza degradării unor grinzi ale viaductului Stânca Teherău se menţin restricţiile pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Există şi restricţie de viteză de 10 km/h.
Rute ocolitoare pentru traficul greu:
– DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele;
– DN10, km 47+100, DJ 102B Cislău, Gura Bâscei – Vălenii de Munte, DN1A Vălenii de Munte – Cheia – Săcele.
Având în vedere că la această oră în unele zone ale ţării (Suceava, Neamţ, Gorj, Vrancea, Bacău, Prahova) se semnalează ceaţă şi că Administraţia Naţională de Meteorologie a prognozat ploaie în regiunile vestice în a doua parte a zilei, poliţiştii recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de condiţiile meteo-rutiere şi să folosească luminile autovehiculelor pe timpul zilei, pe toate categoriile de drumuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS