11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Peste 200 de jandarmi vor asigura măsurile de siguranță la meciul dintre CSU și Steaua

Craiova: Peste 200 de jandarmi vor asigura măsurile de siguranță la meciul dintre CSU și Steaua

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, în cooperare cu efective din cadrul I.P.J. Dolj, I.S.U. Dolj, Poliţiei Locale Craiova şi ai societăţii specializate de pază şi protecţie, vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele C.S.U. Craiova – F.C.S. Bucureşti, care va avea loc duminică, 1 martie, pe stadionul Extensiv, din Craiova, începând cu ora 15,30. Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad de risc ridicat.

Peste 200 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată şi imediată a stadionului, pe traseele pe care vor veni și vor pleca spectatorii. De asemenea,  jandarmii vor asigura protecţia delegaţiilor echipelor şi oficialilor.
În urma desfăşurării şedinţei de cooperare a forţelor implicate în asigurarea măsurilor de ordine publică s-au stabilit detaliile privind organizarea şi desfăşurarea acestei partide de fotbal, rezultând următoarele:
– accesul spectatorilor în stadion pe la cele 5 porţi de acces se va efectua începând cu ora 13.30 numai pe baza documentelor de acces(inclusiv copiii sub 14 ani).
– fiind un meci catalogat cu un grad ridicat de risc, copiii sub 14 ani vor avea acces în stadion doar însoţiţi.
– nu va fi permis accesul cu obiecte care pot fi aruncate în direcţia terenului de joc sau a altor persoane. Aceste obiecte vor fi reţinute la punctele special amenajate şi returnate la terminarea partidei.
– accesul cu autovehicule în parcarea stadionului va fi permis doar celor care au documente de acces în acest sens (40 de locuri).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS