17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Trafic rutier restricţionat mâine în Severin, pentru desfăşurarea unui marş de protest

Mehedinţi: Trafic rutier restricţionat mâine în Severin, pentru desfăşurarea unui marş de protest

(Foto: radiounison.ro)
(Foto: radiounison.ro)

Organizaţiile sindicale afiliate Federaţiei Energetice Bucureşti organizează mâine un marş de protest în municipiul Drobeta Turnu Severin. Manifestaţia este programată să se defăşoare între orele 15:30 şi 17:30, când protestatarii se vor deplasa pe strada Traian, de la intersecţia semaforizată cu strada Smârdan, până la intersecţia cu strada Ioan Şt. Paulian. De altfel, pentru desfăşurarea manifestaţiei, traficul rutier va fi restricţionat în Drobeta Turnu Severin, pe strada Traian, între intersecţiile cu străzile Chişinău şi Smârdan. Mijloacele de transport în comun nu vor mai urma traseul prestabilit de la intersecţia străzii Cicero cu Bulevardul Carol, acestea urmând să se deplaseze pe Bulevardul Carol până la intersecţia cu Strada Smîrdan, unde se va relua traseul de bază.

Măsurile de ordine publică şi protecţia participanţilor la marşul de protest vor fi asigurate de efective ale Jandarmeriei Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS