10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean arestat pentru tentativă de tâlhărie

Craiovean arestat pentru tentativă de tâlhărie

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj l-au identificat și prins, sâmbătă, pe bărbatul care a înjunghiat-o pe administratoarea Asociaţiei de Proprietari nr. 22 din cartierul craiovean Valea Roșie.
Vineri, în jurul prânzului, administratoarea Elena Pițigoi a fost găsită înjunghiată la sediul Asociației, de o femeie care se dusese să achite întreținerea. Victima agresiunii a fost transportată cu o ambulanță SMURD la Spitalul de Urgență Craiova, unde medicii au stabilit că a suferit o plagă înjunghiată la gât și una în piept.
După primele cercetări, polițiștii craioveni au stabilit că femeia a fost atacată de un bărbat care a încercat să jefuiască asociația de proprietari, însă nu a reușit. În schimb, a înjunghiat-o pe Elena Pițigoi, care era singură în sediul asociației în momentul agresiunii.
Femeia le-a povestit polițiștilor că un bărbat necunoscut a intrat și i-a cerut banii, iar când i-a spus că nu a încasat nici o sumă de bani în acea zi, bărbatul a înjunghiat-o. Speriat de țipetele femeii, agresorul a fugit și a fost prins o zi mai târziu de polițiștii craioveni. Este vorba de Lucian Neacșu, de 30 de ani, din Craiova, fără ocupație și fără antecedente penale.
„În urma activităţilor specifice desfăşurate, echipa complexă de investigaţii formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei Craiova şi Secţiei 3, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului Criminalistic, a reuşit să identifice autorul tentativei la infracţiunea de tâlhărie calificată“, au precizat polițiștii din cadrul IPJ Dolj.
Neacșu a fost reţinut timp de 24 de ore, iar ieri a fost arestat pentru 30 de zile de magistrații de la Judecătoria Craiova, fiind acuzat de tentativă de tâlhărie calificată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS