Acasă Local Dolj Tentativă de jaf la o asociație de proprietari din Valea Roșie

Tentativă de jaf la o asociație de proprietari din Valea Roșie

-

Administratoarea Asociației de Proprietari nr. 22 a fost înjunghiată vineri de o persoană care ar fi vrut să o jefuiască (Foto: GdS)
Administratoarea Asociației de Proprietari nr. 22 a fost înjunghiată vineri de o persoană care ar fi vrut să o jefuiască (Foto: GdS)

O femeie de 60 de ani, administratoarea Asociației de Proprietari nr. 22 din cartierul Valea Roșie din Craiova, a fost înjunghiată vineri, în jurul prânzului, de un bărbat care a încercat să jefuiască Asociația și care nu fusese prins până vineri seară.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, administratoarea Elena Pițigoi a fost găsită înjunghiată vineri, în jurul orei 11.30, de o femeie care s-a dus să plătească întreținerea.
Victima agresiunii a fost transportată cu o ambulanță SMURD la Spitalul de Urgență Craiova, unde medicii au stabilit că a suferit o plagă înjunghiată la gâtului și una în piept. Femeia, care era conștientă, a rămas internată la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială a unității medicale.
După primele cercetări, polițiștii craioveni au stabilit că femeia a fost atacată de un bărbat care a încercat să jefuiască Asociația de Proprietari, însă nu a reușit. În schimb, a înjunghiat-o pe Elena Pițigoi, care era singură în sediul asociației în momentul agresiunii.
Polițiștii din cadrul IPJ Dolj spun că femeia colaborează cu anchetatorii și a povestit că un bărbat necunoscut a intrat și i-a cerut banii, iar când i-a spus că nu a încasat nici o sumă de bani în acea zi, bărbatul a înjunghiat-o. Din acel moment, femeia nu își mai amintește nimic, așa că polițiștii au ridicat documentele asociației pentru a face inventarul și pentru a stabili dacă lipsește vreo sumă de bani.
De altfel, Ion Ciunel, președintele Asociației de Proprietari nr. 22 Valea Roșie, a precizat pentru GdS că administratoarea a fost atacată de un „golan“, dar și că nu existau sume de bani în casierie. „A intrat un golan și a înjunghiat-o pe administratoare. Nu erau sume de bani în casierie, pentru că tocmai ce fuseseră plătiți furnizorii de apă, energie termică și gaze. Polițiștii fac cercetări pentru a vedea dacă lipsesc bani“, a explicat Ion Ciunel. Oamenii legii mai spun că se fac cercetări pentru identificarea și prinderea autorului agresiunii.
„La nivelul IPJ Dolj a fost constituită o echipă complexă de cercetare în vederea identificării autorului și luarea măsurilor legale împotriva acestuia. Se va face inventarul pentru a se stabili ce sume de bani lipsesc și se continuă cercetările privind comiterea infracțiunii de tentativă de tâlhărie“, a precizat Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Sunt posibile discuţii cu şefii sau oficialii unor instituţii, însă pe tonuri ridicate şi cu multă implicare emoţională. Fiţi prudent şi...