16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTentativă de jaf la o asociație de proprietari din Valea Roșie

Tentativă de jaf la o asociație de proprietari din Valea Roșie

Administratoarea Asociației de Proprietari nr. 22 a fost înjunghiată vineri de o persoană care ar fi vrut să o jefuiască (Foto: GdS)
Administratoarea Asociației de Proprietari nr. 22 a fost înjunghiată vineri de o persoană care ar fi vrut să o jefuiască (Foto: GdS)

O femeie de 60 de ani, administratoarea Asociației de Proprietari nr. 22 din cartierul Valea Roșie din Craiova, a fost înjunghiată vineri, în jurul prânzului, de un bărbat care a încercat să jefuiască Asociația și care nu fusese prins până vineri seară.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, administratoarea Elena Pițigoi a fost găsită înjunghiată vineri, în jurul orei 11.30, de o femeie care s-a dus să plătească întreținerea.
Victima agresiunii a fost transportată cu o ambulanță SMURD la Spitalul de Urgență Craiova, unde medicii au stabilit că a suferit o plagă înjunghiată la gâtului și una în piept. Femeia, care era conștientă, a rămas internată la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială a unității medicale.
După primele cercetări, polițiștii craioveni au stabilit că femeia a fost atacată de un bărbat care a încercat să jefuiască Asociația de Proprietari, însă nu a reușit. În schimb, a înjunghiat-o pe Elena Pițigoi, care era singură în sediul asociației în momentul agresiunii.
Polițiștii din cadrul IPJ Dolj spun că femeia colaborează cu anchetatorii și a povestit că un bărbat necunoscut a intrat și i-a cerut banii, iar când i-a spus că nu a încasat nici o sumă de bani în acea zi, bărbatul a înjunghiat-o. Din acel moment, femeia nu își mai amintește nimic, așa că polițiștii au ridicat documentele asociației pentru a face inventarul și pentru a stabili dacă lipsește vreo sumă de bani.
De altfel, Ion Ciunel, președintele Asociației de Proprietari nr. 22 Valea Roșie, a precizat pentru GdS că administratoarea a fost atacată de un „golan“, dar și că nu existau sume de bani în casierie. „A intrat un golan și a înjunghiat-o pe administratoare. Nu erau sume de bani în casierie, pentru că tocmai ce fuseseră plătiți furnizorii de apă, energie termică și gaze. Polițiștii fac cercetări pentru a vedea dacă lipsesc bani“, a explicat Ion Ciunel. Oamenii legii mai spun că se fac cercetări pentru identificarea și prinderea autorului agresiunii.
„La nivelul IPJ Dolj a fost constituită o echipă complexă de cercetare în vederea identificării autorului și luarea măsurilor legale împotriva acestuia. Se va face inventarul pentru a se stabili ce sume de bani lipsesc și se continuă cercetările privind comiterea infracțiunii de tentativă de tâlhărie“, a precizat Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS