12.6 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Peste 80 de participanţi la Cupa „Sănătăţii“ de la Rânca

Peste 80 de participanţi la Cupa „Sănătăţii“ de la Rânca

-

Concursul va avea loc pe Pârtia M1
Concursul va avea loc pe Pârtia M1

Peste 80 de persoane participă sâmbătă, de la ora 14.00, la prima competiţie de schi din acest sezon care este găzduită de zona montană Rânca. Cupa „Sănătăţii“ are ca principal organizator Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, Consiliul Judeţean Gorj, Colegiul Medicilor şi OAMMR şi a ajuns la a 12-a ediţie. Responsabili cu desfăşurarea competiţiei pe pârtie şi realizarea categoriilor de concurs sunt specialiştii Serviciului Public al Salvamont Gorj. Întrecerea este găzduită de Pârtia M1, din centrul zonei montane Rânca. Potrivit lui Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, înscrierile se vor putea face până la startul competiţiei.
„Este un concurs pe care îl aşteaptă toată lumea. Sunt mulţumit că am depăşit 80 de concurenţi. Sigur vor fi mai mulţi până la ora concursului. Ne bucurăm şi că deschidem sâmbătă sezonul competiţiilor de schi la Rânca în această iarnă. Vom acorda cupe, diplome şi medalii. Stabilirea câştigătorilor va fi făcută de Salvamont, ei vor realiza şi categoriile de concurs. Sperăm să fie cât mai mulţi angajaţi ai Spitalului Judeţean la Rânca, fie că vor participa sau nu la concursul de schi. Sportul înseamnă sănătate, dar şi aerul de acolo este benefic pentru toată lumea. Este o zonă foarte frumoasă, chiar dacă mergi la Rânca, fără să ajungi pe pârtie, doar pentru drumeţii sau peisaje“, a declarat Tiberiu Tătaru, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.