Acasă Local Gorj Peste 80 de participanţi la Cupa „Sănătăţii“ de la Rânca

Peste 80 de participanţi la Cupa „Sănătăţii“ de la Rânca

-

Concursul va avea loc pe Pârtia M1
Concursul va avea loc pe Pârtia M1

Peste 80 de persoane participă sâmbătă, de la ora 14.00, la prima competiţie de schi din acest sezon care este găzduită de zona montană Rânca. Cupa „Sănătăţii“ are ca principal organizator Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, Consiliul Judeţean Gorj, Colegiul Medicilor şi OAMMR şi a ajuns la a 12-a ediţie. Responsabili cu desfăşurarea competiţiei pe pârtie şi realizarea categoriilor de concurs sunt specialiştii Serviciului Public al Salvamont Gorj. Întrecerea este găzduită de Pârtia M1, din centrul zonei montane Rânca. Potrivit lui Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, înscrierile se vor putea face până la startul competiţiei.
„Este un concurs pe care îl aşteaptă toată lumea. Sunt mulţumit că am depăşit 80 de concurenţi. Sigur vor fi mai mulţi până la ora concursului. Ne bucurăm şi că deschidem sâmbătă sezonul competiţiilor de schi la Rânca în această iarnă. Vom acorda cupe, diplome şi medalii. Stabilirea câştigătorilor va fi făcută de Salvamont, ei vor realiza şi categoriile de concurs. Sperăm să fie cât mai mulţi angajaţi ai Spitalului Judeţean la Rânca, fie că vor participa sau nu la concursul de schi. Sportul înseamnă sănătate, dar şi aerul de acolo este benefic pentru toată lumea. Este o zonă foarte frumoasă, chiar dacă mergi la Rânca, fără să ajungi pe pârtie, doar pentru drumeţii sau peisaje“, a declarat Tiberiu Tătaru, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

Astăzi se sărbătoreşte Mica Unire

Unirea Principatelor Române înfăptuită la 24 ianuarie 1859 este cunoscută şi sub numele de „Mica Unire”. Aceasta  este considerată primul pas important pentru Marea Unire de...