8.4 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Caravana Gaudeamus ajunge în Cetatea Banilor

Caravana Gaudeamus ajunge în Cetatea Banilor

-

Caravana Gaudeamus poposește de miercuri, 25 februarie, în foaierul Teatrului Național „Marin Sorescu“ din Cetatea Banilor. Până pe 1 martie, craiovenii vor avea ocazia să participe la lansări, dezbateri de carte, să achiziționeze cele mai interesante titluri de volum ale celor mai cunoscute edituri. A 14-a ediție readuce în atenţia publicului și câteva dintre elementele care definesc profilul şi atmosfera specifice târgurilor Gaudeamus: finala zonală a Concursului Naţional de Lectură „Mircea Nedelciu“, adresat liceenilor, invitaţii de nota 10, Olimpicii României, concursul „Miss Lectura“ şi Tombola Gaudeamus.
Ca şi la ediţiile precedente, expozanţii şi vizitatorii târgului sunt invitaţi să participe la proiectul „Cărţile se întorc acasă“, prin intermediul căruia aproape 110.000 de volume donate cu prilejul Târgurilor Gaudeamus au ajuns în biblioteci publice şi şcolare, majoritatea din mediul rural, subfinanţate la capitolul achiziţii.
Programul de vizitare al târgului este de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 şi 18.00, şi duminică, între orele 10.00 şi 15.00, iar intrarea publicului este liberă.

Mirela MARINESCU
Mirela MARINESCU
Lucrează în presa scrisă din 2002, dar în facultate a cochetat şi cu televiziunea și radioul. Consideră că munca în televiziune este un proces de perfecţionare atât profesională, cât şi a personalităţii.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.