20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Transport gabaritic pe ruta Craiova - Roșiuța

Transport gabaritic pe ruta Craiova – Roșiuța

-

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale că în perioada 19.02.2015 – 23.02.2015 se va efectua un transport gabaritic pentru care a fost eliberată autorizație specială de transport pe ruta: DN6 : Craiova – Filiaşi; DN 66: Filiaşi – Rovinari – Intersecţie DN 66 – DJ 673C; DN 67: Intersecţie DN 67 – DJ 673C – Roşiuţa.

Convoiul va fi însoțit, conform prevederilor Autorizației Speciale de Transport (AST), de două vehicule autorizate și de un echipaj al Poliției Rutiere. Transportul se va desfășura etapizat, cu întreruperea temporară și locală a circulației rutiere.
Având în vedere faptul că acest transport va ocupa întreaga parte carosabilă, participanții la trafic trebuie să respecte indicațiile reprezentanților Poliției Rutiere astfel încât să nu se producă blocaje în trafic și, în măsura în care este posibil, să evite utilizarea rutei pe
care se va deplasa convoiul.

IPJ Dolj spune că transportul a plecat de la SC Popeci Utilaje Grele Craiova aseară, la ora 20.00 și a fost însoțit de polițiștii de la Rutiera pe traseul bulevardul Dacia, Calea București, Centura de nord, DN6, până în orașul Filiași. De acolo a fost preluat de polițistii gorjeni, urmând să ajungă pe 23 februarie la Roșiuța.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.