22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Se circulă cu dificultate pe cinci drumuri naționale din Oltenia

Se circulă cu dificultate pe cinci drumuri naționale din Oltenia

-

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează pe câteva sectoare ale unor drumuri naţionale din Oltenia se semnalează zăpadă, care măsoară, pe alocuri, 1-2 cm, fiind în amestec cu material antiderapant. Circulaţia rutieră se desfăşoară fără restricţii. Este vorba despre DN67D Obârşia Cloşani – Valea Cernei (judeţul Mehedinţi), DN67C Novaci – Rânca (judeţul Gorj), DN7A Voineasa (judeţul Vâlcea) – limită cu judeţul Hunedoara, DN7D Grebleşti (judeţul Vâlcea) – limită cu judeţul Argeş și pe DN66A, în zona Cerna Sat (în judeţul Gorj). Pe aceste drumuri, dar şi pe altele cu trafic mai redus, porţiunile de carosabil umed alternează cu altele acoperite cu zăpadă, iar riscul producerii accidentelor rutiere din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum este mare.

De asemenea, Poliția Română anunță că în judeţul Mehedinţi, pe DN57 Eşelniţa – Dubova, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, pe sectorul de drum cuprins între kilometrii 15+700 de metri şi 19+700 de metri, din cauza unor alunecări de teren.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.