Acasă Local Olt: Unitățile de învățământ dotate cu centrale termice alimentate cu gaz vor...

Olt: Unitățile de învățământ dotate cu centrale termice alimentate cu gaz vor fi verificate

-

Viceprim-ministrului pentru securitate națională, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea a solicitat efectuarea controalelor de specialitate la toate unitățile de învățământ din județul Olt dotate cu centrale termice alimentate cu gaz.

Astfel, o comisie stabilită prin ordin al prefectului, formată din reprezentanți ai Distrigaz Sud Rețele, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, Inspectoratului Școlar Județean Olt și autoritatățile publice locale, va efectua, în perioada 23.02.2015 – 23.03.2015, controale de specialitate la toate unitățile de învățământ din județ care sunt dotate cu centrale termice alimentate cu gaz.
Verificările vor fi făcute în conformitate cu prevederile Ordinului ANRE nr.5/2009, iar în cazul constatării unor deficiențe membrii comisiei vor propune măsuri și termene de remediere concrete ce vor fi aduse la cunoștința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt.
Raportul final al controalelor va fi aprobat în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Olt și va fi înaintat Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.