9.8 C
Craiova
vineri, 29 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Dolj: Percheziţii la persoane bănuite de comiterea unor furturi din autovehicule

Dolj: Percheziţii la persoane bănuite de comiterea unor furturi din autovehicule

Polițiștii doljeni au efectuatl miercuri,19 februarie, patru percheziţii domiciliare, în localitatea Vârtop, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din autovehicule.

Percheziţiile au vizat locuințele lui T. Cosmin, de 20 de ani, D. Octavian, de 35 de ani, T. Irinel, de 24 de ani și V. Claudiu, de 26 de ani, toți din comuna Vârtop, județul Dolj. Toți cei patru bărbați au fost conduşi la sediul Secției 3 Poliție pentru continuarea cercetărilor. În urma descinderilor efectuate au mai fost identificați și conduși la unitatea de poliţie şi M. Cosmin, de 19 ani și C. D., de 17 ani, din aceeaşi localitate.
În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că T. Cosmin, M. Cosmin, C.D., I. Bogdan și M. Laurențiu sunt autorii a șapte furturi din autoturisme în urma cărora a fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 3.100 lei.
Oamenii legii continuă cercetările față de toți cei suspecți pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Rinitele alergice sezoniere afectează până la o treime din...

Polenul, dar și vegetația urbană, prin prezența plantelor alergizante (ambrozia) cresc riscul dezvoltării afecțiunilor alergice. Prevalența condițiilor alergice s-a mărit semnificativ în...

Modernizare mai scumpă pentru trei străzi din Craiova

Strada Plopului, Mesteacănului şi Trandafirului sunt trei străzi dintr-un pachet de 27 care vor fie modernizate pe acordul-cadru până la sfârșitul anului...