Acasă Local Dolj Craiova: Mâine au loc probele pentru admiterea în Centrul Județean de Excelență

Craiova: Mâine au loc probele pentru admiterea în Centrul Județean de Excelență

-

Mâine se va desfășura testarea pentru selecția elevilor care vor fi pregătiți la Centrul Județean de Excelență Dolj. Probele vor începe la ora 09.30, iar prezența elevilor se va face în intervalul orar 08.30 – 09.00. Concursul va dura două ore pentru elevii din clasele IV – VI, și trei ore pentru elevii claselor VII – XII.

Elevii care optează pentru disciplina matematică, fizică, chimie și biologie vor susține concursul la Colegiul Național „Carol I”, iar cei care aleg informatica, la Liceul ”Odobleja”. 61 de elevi din Dolj au fost deja admiși fără testare la Centrul de Excelență Dolj, ca urmare a rezultatelor deosebite pe care le-au obținut la olimpiadele și concursurile școlare. Lista elevilor admiși pe baza rezultatelor la olimpiade și concursuri o puteți accesa AICI.

 

Ana DĂNESCU
Ana DĂNESCU
A absolvit Facultatea de Ştiințe Sociale din Universitatea din Craiova, specializarea Filosofie Sociologie. Lucrează la Gazeta de Sud din 2004 în domeniul social, dar este şi realizatorul rubricii Infosocial la Radio Sud.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.