23.8 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Craiova: Arestat pentru trafic de minori

Craiova: Arestat pentru trafic de minori

-

Poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Craiova şi procurorii D.I.I.C.O.T. au documentat activitatea infracţională a unui bărbat bănuit că ar fi traficat două minore, în scopul exploatării sexuale. în cauză a fost arestat.

La data de 18 februarie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova au efectuat două percheziţii la imobile deţinute de un bărbat, în vârstă de 31 de ani, bănuit de trafic de minori. Din cercetări a reieşit că, în perioada mai-iunie 2014, acesta ar fi recrutat şi adăpostit în apartamente situate pe raza municipiului Craiova, două minore, pe care le-ar fi exploatat sexual, în scopul obţinerii de foloase patrimoniale. Procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului, pentru săvârşirea a două infracţiuni de trafic de minori, pe 19 februarie, judecătorii din cadrul Tribunalului Dolj au dispus măsura arestării preventive pentru o perioada de 29 de zile.
Suportul tehnic şi informativ a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.