11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljOlt: Un bărbat rănit grav în urma accidentului produs la Deveselu la sfârşitul lunii ianuarie a decedat

Olt: Un bărbat rănit grav în urma accidentului produs la Deveselu la sfârşitul lunii ianuarie a decedat

Numărul victimelor accidentului de circulaţie produs la sfârşitul lunii ianuarie pe raza comunei Deveselu din judeţul Olt a ajuns la trei, informează Eveniment de Olt. Potrivit comisarului şef Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Olt, pasagerul care se afla pe scaunul din dreapta faţă la momentul accidentului a decedat ieri la Spitalul nr. 1 din Craiova, unde a fost transferat imediat după accident, medicii precizând că pacientul suferise o fractură craniană deschisă.

Reamintim că accidentul s-a produs pe 31 ianuarie, pe DN 54, la intrarea în comuna Deveselu dinspre Caracal. Poliţiştii au stabilit că un şofer din comuna Vlădila, la efectuarea manevrei de depăşire a unui alt autoturism, a acroşat această maşină şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, lovindu-se de un copac. În urma accidentului două femei au decedat pe loc. Ceilalţi trei ocupanţi ai maşinii, şoferul, pasagerul din dreapta-faţă şi o minoră de 14 ani, au ajuns în stare gravă la spital. După trei săptămâni de comă, bărbatul a decedat ieri la Spitalul nr. 1 din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS