5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPrinsă cu peste 100 km/h pe strada Severinului

Prinsă cu peste 100 km/h pe strada Severinului

Polițiștii doljeni au organizat şi executat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere cauzate de excesul de viteză. De asemenea, polițiștii rutieri au acţionat și pe linia conștientizării conducătorilor auto și pasagerilor cu privire la importanța portului centurii de siguranță.

În timpul acțiunii, a fost depistată D. Roxana, de 27 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism, pe strada Severinului, cu viteza de 103 km/h. Poliţişii i-au aplicat o sancţiune contravenţională, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere.

Un alt șofer sancționat a fost D. Ion, de 60 ani, din Caracal, care a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DN6 (zonă de acţiune a indicatorului viteză maximă admisă 70 km/h) cu viteza de 139 km/h. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 zile.
În urma tuturor verificărilor efectuate, poliţiştii rutieri au constatat şi aplicat 133 sancţiuni contravenţionale, din care 91 pentru viteză neregulamentară, în valoare de peste 27.000 lei. Au fost reţinute în vederea suspendării 13 permise de conducere şi retrase 2 certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS