9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinți: Minor prins de jandarmi cu substanțe interzise

Mehedinți: Minor prins de jandarmi cu substanțe interzise

La sfârşitul săptămânii trecute, un echipaj de jandarmi care se afla în misiunea de patrulare, pe strada Aleea Mărgăritarului din Drobeta Turnu Severin, a observat un tânăr care fuma, iar la apariţia acestora, băiatul a aruncat din buzunar un plic şi un obiect de culoare neagră. Atitudinea tânărului i-a determinat pe jandarmi să facă verificări, iar aceștia au constatat că băiatul este minor, și că plicul respectiv conţinea materie vegetală de culoarea verzuie, cu miros înţepător. De asemenea, obiectul aruncat era un dispozitiv artizanal folosit pentru confecţionarea ţigaretelor.

Jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare a organelor de urmărire penală cu privire la săvârşirea infracţiunii de „cumpărare sau deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”.
Bunurile găsite asupra persoanei în cauză au fost ridicate şi pentru că există suspiciunea că tânărul deținea o substanţă înterzisă de lege, acestea au fost predate lucrătorilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi în vederea continuării cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS