10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Minori prinşi la furat de un poliţist aflat în timpul liber

Craiova: Minori prinşi la furat de un poliţist aflat în timpul liber

Agentul şef principal de poliţie Mititelu Florea, din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Craiova, aflat ieri în timpul liber, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că doi minori i-au sustras unei craiovence de 70 de ani, o bancnotă de 50 de lei în timp ce aceasta se afla în incinta unui magazin din Piaţa Centrală.

Imediat poliţiştul a procedat la urmărirea celor doi minori astfel că, la scurt timp, i-a prins şi identificat pe cei doi copii, ambii de 11 ani, din municipiul Craiova. Prejudiciul a fost restituit persoanei vătămate, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt.

Craiovenilor le este recomandat ca în magazinele aglomerate să acorde o atenţie mai mare asupra bunurilor şi sumelor de bani pe care le au asupra lor. Poliţiştii vă recomandă, de asemenea, să nu luaţi asupra dumneavoastră sume mari de bani, ci doar necesarul pentru cumpărăturile planificate în acea zi, iar când este posibil să folosiţi cardul bancar. Nu puneţi geanta în coşul de cumpărături, de unde poate fi sustrasă cu uşurinţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS