12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Prinşi cu marfă fără documente de provenienţă

Vâlcea: Prinşi cu marfă fără documente de provenienţă

Poliţiştii din Horezu au depistat ieri după amiază un bărbat din localitate în timp ce transporta cu o autoutilitară material lemnos specia fag, în cantitate de 1m.st. pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării şi predat Ocolului Silvic Romani.

Tot ieri, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Caracal, judeţul Olt, a condus o autoutilitară pe DN7- Goleşti, km 166, iar la controlul documentelor şi a mărfii transportate  nu a putut justifica provenienţa a 2000  kg de mere, acestea fiind confiscate şi predate  unei societăţi comerciale pentru valorificare. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, iar marfa a fost confiscată

Poliţiştii au depistat ieri pe L. Ionel, de 31 de ani, din comuna Sălătrucu, judeţul Argeş, care transporta 1,5 mc material lemnos, din specia fag, cu o autoutilitară pe DJ. 678D, fără aviz de însoţire primar sau alte documente de provenienţă.
Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, iar materialul lemnos a fost confiscat.

Poliţiştii l-au depistat pe O. Nicolae, de 25 de ani, din comuna Popeşti, care transporta 1,1 m.c.  lemn de foc, specia anin pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.
Tânărul a fost sancţionat contravenţional şi i-a fost confiscată cantitatea de 1,1 mc lemn de foc.

G. Nicolae, din Râmnicu Vâlcea a fost depistat, ieri, transportând pe DN 7 – Bujoreni cu o autoutilară 70 de saci din rafie încărcaţi cu cărbune lignit, circa 2000 kg, fără a deţine documente de provenienţă şi transport.
Întreaga cantitate de cărbune a fost confiscată, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS