17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgramul filmelor la Cinema Colours Craiova în săptămâna 6-12 februarie

Programul filmelor la Cinema Colours Craiova în săptămâna 6-12 februarie

Celebrul film "Fifty Shades of Grey" poate fi vizionat în această săptămână în avanpremieră la Colours Cinema Craiova (Foto: cinemagia.ro)
Celebrul film „Fifty Shades of Grey” poate fi vizionat în această săptămână în avanpremieră la Colours Cinema Craiova (Foto: cinemagia.ro)

Cinema Colours din Craiova aduce şi în această săptămână pe marile ecrane cele mai noi şi de succes pelicule. Vă prezentăm în continuare filmele care vor rula în săptămâna 6-12 februarie la cinematograful craiovean, precum şi programul proiecţiilor.

Fifty Shades of Grey – Cincizeci de umbre ale lui Grey – AVANPREMIERĂ
Regia: Sam Taylor-Johnson
Cu: Dakota Johnson, Jamie Dornan
Gen film: Dramă, Romantic
Durata: 124 minute

Povestea filmului – inspirat de bestseller-ul mondial al autoarei britanice Erika Leonard, care semnează cu pseudonimul E.L. James – îi are în centru pe studenta Anastasia Steele şi un cuceritor şi misterios om de afaceri, Christian Grey, între care se leagă o relaţie plină de erotism, dar şi secrete întunecate. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Joi: orele 19:00; 21:30

Kingsman: The Secret Service – Kingsman: Serviciul secret – AVANPREMIERĂ
Regia: Matthew Vaughn
Cu: Colin Firth, Taron Egerton, Samuel L. Jackson
Gen film: Acţiune, Aventuri, Comedie, Crimă
Durata: 129 minute

Filmul are la bază seria de benzi desenate cu acelaşi nume creată de Mark Millar, în care, Firth îl va interpreta pe Unchiul Jack, un super-spion al MI6 care îl ia sub aripa sa pe Gary, un pierde-vară care are norocul să îi fie nepot şi din care speră să facă un bărbat respectabil şi un spion de nota 10. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Joi: ora 18:40

Jupiter Ascending – Ascensiunea lui Jupiter
Regia: Andy Wachowski, Lana Wachowski
Cu: Channing Tatum, Mila Kunis, Sean Bean
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF
Durata: 125 minute

La naşterea lui Jupiter Jones (Mila Kunis), semnele au arătat că destinul ei va fi unul măreţ. Acum adultă, Jupiter visează la stele, dar este adusă la realitate de slujba ei de femeie de serviciu. Numai când Caine (Channing Tatum), un fost soldat modificat genetic, ajunge pe Pământ pentru a o găsi, Jupiter începe să întrevadă destinul ce i s-a hărăzit: semnătura ei genetică o face următoarea pe lista unei extraordinare moşteniri în stare să readucă echilibrul în cosmos. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Miercuri: ora 21:30
Joi: ora 21:10

Boyhood – 12 ani de copilărie
Regia: Richard Linklater
Cu: Patricia Arquette, Lorelei Linklater, Ellar Coltrane, Elijah Smith
Gen film: Biografic, Dramă, Război, Thriller
Durata: 164 minute

În filmul său revoluţionar, Linklater se concentrează asupra lui Mason, de la primele zile din şcoala primară în Austin până la plecarea la colegiu. Mason are destule pe cap din cauza surorii sale enervante şi a celor doi părinţi divorţaţi. Tatăl său poate că se va maturiza într-un târziu, în timp ce mama lui are tendinţa de a se îndrăgosti de bărbaţi nepotriviţi. În mijlocul lor, comentariile lui Mason devin mai inteligente pe an ce trece… Drama a fost filmată de-a lungul a 12 ani, cu aceiaşi actori, regizorul urmărindu-le evoluţia fizică şi emoţională. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Miercuri: ora 21:00
Joi: ora 16:00

Whiplash 
Regia: Damien Chazelle
Cu: J.K. Simmons, Austin Stowell, Miles Teller
Gen film: Dramă, Muzical
Durata: 105 minute

Filmul spune povestea unui student aflat la începutul unei anevoioase experienţe: transformarea în basistul central al celei mai bune orchestre de jazz din ţară. Este pregătit să facă orice pentru asta, însă ciudatul şi excentricul său profesor îl înnebuneşte cu metodele sale extreme de predare. Începe astfel să îşi piardă încrederea în talentul său şi în sine însuşi. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Miercuri: ora 17:00
Joi: ora 12:00

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water – SpongeBob: Aventuri pe uscat 3D
Regia: Paul Tibbitt
Cu: Antonio Banderas, Tom Kenny, Clancy Brown
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie
Durata: 93 minute

Piratul Burger Beard caută cu disperare ultima pagină dintr-o carte magică: orice plan malefic scris în ea se transformă în realitate. Faptele piratului pun în pericol întreg oraşul Bikini Bottom, iar SpongeBob şi prietenii săi încep o călătorie plină de peripeţii pentru a împiedica dezastrul. Nu va trece mult până când eroii vor fi nevoiţi să-i înfrunte pe Burger Beard şi echipajul său de piraţi periculoşi. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor – film dublat:
Vineri – Miercuri: ora 13:40
Joi: ora 12:40

The Imitation Game – Jocul codurilor
Regia: Morten Tyldum
Cu: Benedict Cumberbatch, Keira Knightley
Gen film: Biografic, Dramă, Război, Thriller
Durata: 114 minute

Benedict Cumberbatch are şanse la Oscar cu interpretarea lui Alan Turing, genialul matematician britanic cu rol fundamental în deznodământul celui de-Al Doilea Război Mondial după ce sparge codul Enigma, reuşită ce permite Aliaţilor să afle planurile de război naziste. Într-una dintre cele mai dureroase răsturnări de imagine ale istoriei, în 1952 lui Turing îi va fi intentat proces pentru vina de a fi homosexual, o nedreptate cu bătaie lungă pentru restul vieţii sale. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Miercuri: ora 17:30
Joi: ora 14:40

Wild Card – Joc periculos
Regia: Simon West
Cu: Jason Statham, Stanley Tucci, Sofía Vergara, Milo Ventimiglia
Gen film: Crimă, Dramă, Thriller
Durata: 92 minute

Fost soldat şi mercenar, Nick îşi câştigă banii pe care şi-i pierde apoi jucând la jocuri de noroc, la cărţi, sau la pariuri asigurând protecţie cui i-o cere. Când fata bătută îi cere ajutorul, Nick va intra într-o serie de încurcături care îi vor aduce aminte că cele învăţate ca soldat nu se uită niciodată. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Miercuri: ora 19:40
Joi: ora 16:50

The Wedding Ringer – Nuntaşi de închiriat
Regia: Jeremy Garelick
Cu: Kevin Hart, Ken Howard, Kaley Cuoco, Josh Gad
Gen film: Comedie
Durata: 101 minute

Cu greu poţi găsi un tip mai de treabă decât Doug (Josh Gad). Doar că din cauza timidităţii sale legendare, Doug are şi o imensă problemă: în două săptămâni se căsătoreşte cu femeia visurilor sale şi nu are niciun prieten apropiat care să-i fie cavaler de onoare! Din întâmplare află de compania Best Man, Inc., care furnizează cavaleri de onoare pentru tinerii însurăţei ca Doug. Ce nu ştie dolofanul mire este că atunci când bate palma cu Jimmy Callahan (Kevin Hart), directorul Best Man, va primi o nuntă imposibil de uitat. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Miercuri: ora 19:00
Joi: ora 14:00

Yellowbird – Pene galbene 3D
Regia: Christian De Vita
Cu: Dakota Fanning, Seth Green
Gen film: Animaţie, Familie
Durata: 90 minute

Filmul ne povesteşte despre călătoria unui erou mai neobişnuit… Yellowbird este un pui de pasăre, de talie mică, care nu a putut migra, împreună cu familia, spre ţările calde. El nu a vrut să-şi părăsească niciodată cuibul, dar a rămas fără familie. Acum, Yellowbird porneşte în căutarea unei familii, care să fie numai a lui. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor – film dublat:
Vineri – Miercuri: ora 11:40
Joi: ora 10:40

American Sniper – Lunetistul American
Regia: Clint Eastwood
Cu: Bradley Cooper, Jake McDorman, Sienna Miller
Gen film: Acţiune, Biografic, Război
Durata: 132 minute

Chris este trimis în Irak cu unica misiune de a-şi proteja camarazii pe câmpul de luptă. Acurateţea ţintei sale a salvat multe vieţi, motiv pentru care colegii de arme l-au supranumit „Legenda”. Însă povestea lui a ajuns dincolo de liniile inamicilor, care au pus preţ pe capul său şi l-au transformat în ţintă râvnită pentru insurgenţi. Cu toate dramele războiului, Chris se mai loveşte şi de datoria de a fi soţ şi tată model pentru familia care îl aşteaptă acasă. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Miercuri: ora 14:30

Big Hero 6 – Cei 6 super eroi
Regia: Don Hall, Chris Williams
Cu: Jamie Chung, T.J. Miller
Gen film: Acţiune, Animaţie, Aventuri, Comedie
Durata: 102 minute

Ştiinţa roboţilor nu are niciun secret pentru micul geniu Hiro Hamada, prin urmare nimeni nu este mai potrivit ca el să dezlege iţele unui complot criminal ce ameninţă cu distrugerea dinamicului şi tehnicizatului oraş San Fransokyo. Cu ajutorul unuia dintre companionii săi, un robot pe nume Baymax, Hiro se alătură unei echipe de luptători pentru dreptate, dornici să îşi salveze oraşul. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor – film dublat:
Vineri – Miercuri: ora 12:20

Seventh Son – Al şaptelea fiu 3D
Regia: Sergey Bodrov
Cu: Julianne Moore, Jeff Bridges, Ben Barnes, Antje Traue
Gen film: Aventuri, Familie, Fantastic
Durata: 100 minute

Thomas Ward este al şaptelea fiu al unui al şaptelea fiu şi a fost dat în ucenicie Vraciului din părţile locului. Misiunea lui este grea. Vraciul este neprietenos şi mulţi ucenici au dat greş înaintea lui. Vrând-nevrând, Thomas trebuie să înveţe să alunge stafiile, să întemniţeze vrăjitoare şi să supună duhurile. Dar, după ce este păcălit să o elibereze pe Mama Malkin, cea mai rea vrăjitoare din Comitat, iadul se dezlănţuie. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Miercuri: ora 15:30

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS