19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean reţinut pentru conducere fără permis

Craiovean reţinut pentru conducere fără permis

Poliţişti din cadrul Secției 1 Craiova au depistat, pe 27 ianuarie, pe strada Împăratul Traian din Craiova, la volanul unui autoturism pe Laurenţiu Pascu, de 26 de ani, din localitate. Din verificările efectuate la momentul respectiv de către poliţiştii craioveni s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere valabil pentru nici o categorie de autovehicule, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Ieri, poliţiştii craioveni au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a craioveanului, deoarece acesta se afla într-un termen de încercare de 3 ani şi 2 luni stabilit ca urmare a contopirii a 5 pedepse, toate aplicate pentru infracţiuni la regimul circulaţiei. De asemenea, în data de 11 noiembrie 2014, a fost pusă în mişcare acţiunea penală tot pentru o infracţiune la regimul circulaţiei, respectiv conducere fără permis.
Craioveanul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS