18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Un tânăr a murit şi alţi trei au fost răniţi într-un accident rutier violent

Dolj: Un tânăr a murit şi alţi trei au fost răniţi într-un accident rutier violent

Un bărbat a murit în timpul unui accident rutier care a avut loc în localitatea doljeană Melineşti, după ce maşina în care se afla a intrat într-un cap de pod. Iniţial, bărbatul fusese transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova cu răni grave.

În cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, la ora 01.45, pe DN 6B, în localitatea Melineşti, Dolj, Drăgoi Nicolae, de 34 ani, din comuna Stoina, judeţul Gorj, a pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea fără să aibă permis de conducere, a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a lovit un cap de pod din beton, după care s-a răsturnat pe carosabil.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto şi a pasagerilor Drăgoi Marian, 28 ani, B. Andreea, 16 ani, ambii din comuna Cruşeţ, judeţul Gorj şi Ştefan Marian, 38 ani, din comuna Stoina, judeţul Gorj. Unul dintre pasagerii din autoturism, Drăgoi Marian, a murit ieri după-amiază din cauza loviturilor grave pe care le-a suferit în timpul accidentului.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS