14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Prinşi la furat din magazine

Craiova: Prinşi la furat din magazine

Poliţiştii craioveni au fost sesizați vineri seară de către o tânără de 25 de ani, reprezentat al unui magazin de îmbrăcăminte din incinta Mall Electroputere, cu privire la despre faptul că a observat un bărbat care a  sustras mai multe bunuri.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de siguranţă publică format din poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova şi jandarmi din cadrul G.Mb.J.Craiova care l-au identificat pe F. Lavinel, de 21 de ani, din Craiova. Acesta reuşise să sustragă un hanorac, în valoare de 129,90 de lei.
Persoana în cauză a fost condusă la sediul secției pentru continuarea cercetărilor, astfel fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Poliţiştii au fost sesizați tot vineri seară prin SNUAU112 de un asistent comercial în Mall Electroputere despre faptul că, două tinere au sustras bunuri în valoare de peste 200 de lei.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat două minore de 15, respectiv 16 ani, ambele din comuna Sopot, Dolj, care sustrăseseră îmbrăcăminte din incinta unui magazin în valoare de 262,04 de lei.
Cele două tinere au fost conduse de către oamenii legii la sediul secției pentru continuarea cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal  pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Ieri, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un tânăr de 23 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că agenţii de pază au surprins o persoană care a sustras bunuri din incinta unui magazin.
La faţa locului s-a deplasat o echipă mobilă de siguranţă publică care l-a identificat pe C. Florin, de 31 de ani, din Alexandria, judeţul Teleorman, care a sustras bunuri din incinta magazinului în valoare de 142,96 de lei.
Prejudiciul a fost recuperat prin restituirea bunurilor către reprezentanţii magazinului, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS