21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrimarul din Baia de Aramă ar fi vizat de percheziţiile DNA din Mehedinţi

Primarul din Baia de Aramă ar fi vizat de percheziţiile DNA din Mehedinţi

Primarul oraşului Baia de Aramă ar fi vizat de percheziţiile DNA care se desfăşoară în această dimineaţă la mai multe locuinţe şi la sediul APIA Mehedinţi, într-un dosar privind posibile încasări ilegale de subvenţii.
Conform unor surse judiciare, primarul oraşului Baia de Aramă, Rafael Dunarintu şi familia acestuia ar fi declarat la APIA un număr de aproximativ două mii de animale pentru care a încasat subvenţii.
La această ora, procurorii DNA fac percheziţii la sediul APIA din Drobeta Turnu Severin, la Primăria Baia de Aramă şi la locuinţele unor medici veterinari.
Potrivit DNA, în dosarul care vizează posibile fapte de corupţie se desfăşoară 17 percheziţii în judeţele MEhedinţi şi Hunedoara.
Din cadrul APIA sunt verificaţi mai mulţi funcţionari care au avut că sarcini se serviciu, verificarea dosarelor în baza cărora familia primarului din Baia de Aramă a încasat subvenţii din 2012 şi până în prezent. Rafael Dunarintu se află la al doilea mandat de primar al oraşului Baia de Aramă, ambele obţinute sub sigla PDL, edilul trecând de curând la PSD.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS