6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: 22 de şoferi au rămas fără permis

Dolj: 22 de şoferi au rămas fără permis

Poliţiştii rutieri doljeni au continuat şi ieri, acţiunile pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere pe teritoriul judeţului Dolj.
În atenţia poliţiştilor s-au aflat de această dată conducătorii auto, oamenii legii urmărind conştientizarea acestora cu privire la importanţa respectării obligaţiei de a acorda prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzilor prin locurile  marcate şi semnalizate corespunzător. În cadrul acţiunii poliţiştii au constatat 95 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au aplicat amenzi ce depăşesc 13.000 lei. Dintre acestea, 22 au fost aplicate unor conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor. Poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce 22 de permise de conducere.
Unul dintre şoferii sancţionaţi  în timpul acţiunii a fost depistat A. Cornel, de 45 de ani, din Craiova care a condus un autoturism pe strada Nicolae Iorga şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor care traversau strada pe marcajul pietonal. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 390 lei, iar ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de  pe o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS