Acasă Local Dolj UPDATE: Cod galben de ceaţă în trei judeţe ale Olteniei

UPDATE: Cod galben de ceaţă în trei judeţe ale Olteniei

-

Administraţia Naţionala de Meteorologie a emis o avertizare Cod galben de ceaţă pentru judeţele Dolj, Olt şi Mehedinţi. Meteorologii avertizează că în aceste judeţe, inclusiv pe  drumurile naţionale şi europene aferente se va semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m, până la ora 11.00.

UPDATE 11.09: Meteorologii au anunţat faptul că valabilitatea avertizării Cod galben de ceaţă se prelungeşte până la ora 14.00 pentrz cele trei judeţe din Oltenia.

Anca DUMITRAŞCU
Anca DUMITRAŞCU
Este fascinată de rapiditatea cu care circulă informaţia în mass-media şi crede că dacă lumea s-ar folosi doar de avantajele presei, barierele dintre oameni ar putea fi depăşite mai uşor.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.