17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Poliţiştii elimină motivul tâlhăriei în cazul femeii ucise la Slatina

Olt: Poliţiştii elimină motivul tâlhăriei în cazul femeii ucise la Slatina

Ancheta deschisă de poliţiştii olteni în cazul înjunghierii femeii din Slatina a condus la faptul că omorul nu a fost comis în timp unei tâlhării.

Iniţial, poliţiştii au crezut că motivul crimei l-a constituit jaful, dar, în această dimineaţă, acest lucru a fost înlăturat din anchetă după analizarea probelor de la faţa locului. „Ancheta se află în plină derulare şi au fost instituite filtre pe drumurile judeţului, dar şi în Slatina. După audierea martorilor avem un cerc de suspecţi şi se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a petrecut fapta. Ce vă pot spune cu certitudine la acest moment este că am înlăturat tâlhăria ca motiv al faptei”, a declarat comisarul-şef Nicolae Trifu, adjunct al comandantului Poliţiei Olt.

Reamintim faptul că, joi seară, în jurul orelor 18.00, pe strada Toamnei din Slatina, un necunoscut a atacat o femeie (Norica Niţu, n.r.) din spate, aceasta a încercat să se împotrivească şi, drept urmare, a fost înjunghiată de mai multe ori şi i-a fost tăiată carotida. Medicii au găsit victima într-o baltă de sânge şi fără puls.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS