16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Nouă percheziţii la contrabandişti de ţigări şi hoţi

Mehedinţi: Nouă percheziţii la contrabandişti de ţigări şi hoţi

120 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, economic, rutieră, judiciar, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat astăzi nouă percheziții domiciliare la șase persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt și contrabandă cu țigări. Perchezițiile au avut loc pe raza comunelor Tîmna și Rogova, de unde polițiștii au identificat și ridicat bunuri și valori provenite din infracțiuni în valoare de aproximativ 25.000 de lei, și au condus nouă persoane la poliţie în vederea continuării cercetărilor, urmând ca la finalizare să se dispună măsurile legale.

De asemenea, polițiștii mehedințeni au organizat acțiuni, în cadrul cărora au aplicat 332 de sancțiuni contravenţionale în valoare de 90.310 de lei, au reținut în vederea suspendării 12 permise de conducere, au retras 4 certificate de înmatriculare și au constatat 20 de infracțiuni din care 13 de natură economico-financiare.
Tot în cursul acțiunilor de astăzi polițiștii au identificat trei persoane bănuite că au comis infracțiuni silvice și au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS