12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalRazii în municipiul Râmnicu Vâlcea

Razii în municipiul Râmnicu Vâlcea

Poliţiştii din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, sprijiniţi de luptătorii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale au organizat în această după amiază, între orele 12.00 – 14.00, o acţiune în vederea prevenirii activităţilor infracţionale.
Totodată, au fost instituite filtre comune, formate din poliţişti de ordine publică, poliţie rutieră şi investigaţii criminale,  la intrările şi ieşirile din localitate, în scopul depistării şi identificării persoanelor suspecte şi a mijloacelor de transport folosite în activităţile infracţionale.
De asemenea, au fost organizate şi desfăşurate acţiuni şi controale în zona barurilor şi alte zone cu risc criminogen, pentru identificarea persoanelor şi bunurilor urmărite în temeiul legii, date în consemn, precum şi pentru constatarea în flagrant a unor fapte penale, efectuarea de controale corporale şi ale bagajelor persoanele suspecte.
Astfel,  cei 46 de poliţişti angrenaţi în activitate,  au aplicat 21 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.860 de lei, fiind retrase două certificate de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS