Acasă Local Dolj UPDATE A făcut praf mașina pe care urma să o cumpere

UPDATE A făcut praf mașina pe care urma să o cumpere

-

Un accident de circulație violent s-a produs ieri după-amiază pe Calea Severinului din Craiova. Din primele cercetări ale polițiștilor Biroului Rutier Craiova s-a stabilit că Ionel Nistor, de 25 de ani, din localitate, care conducea un BMW pe Calea Severinului, a pierdut controlul direcției și a lovit un stâlp de beton al rețelei de energie electrică de pe marginea străzii. În urma impactului violent, atât șoferul, cât și Marian Ciobanu, de 37 de ani, din Craiova, pasager în BMW, au fost răniți ușor și transportați la Spitalul de Urgență Craiova. Oamenii legii au stabilit că Nistor plecase cu autoturismul, care este proprietatea lui Marian Ciobanu, dintr-un parc de vânzări auto la mâna a doua de pe Calea Severinului. Voia să o probeze pentru a se hotărî dacă o cumpără sau nu, așa că, împreună cu Ciobanu, au dat o tură cu BMW-ul pe Calea Severinului. La un moment dat, șoferul a pierdut controlul direcției, s-a oprit într-un stâlp de beton de pe marginea străzii și a făcut praf BMW-ul. Polițiștii de la Rutieră au mai stabilit că mașina era neînmatriculată și au explicat că au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

UPDATE: Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului(IPJ) Dolj au comunicat, astăzi, că în urma accidentului de circulație, Marian Ciobanu a fost rănit grav. De asemenea, polițiștii doljeni au mai precizat că cei doi craioveni sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul neînmatriculat, respectiv punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat. ”Oamenii legii  continuă cercetările faţă de N. Ionel pentru vătămare corporală dinculpă şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat, iar faţă de C. Marian pentru punerea încirculaţie a unui autovehicul neînmatriculat”, a precizat Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Nivelul de energie fizică și mentală este foarte ridicat astăzi şi vă puteţi simți neliniștit toată dimineața. Sunt posibile cumpărături, vizite...