Tânărul craiovean s-a oprit într-un stâlp cu mașina pe care voia să o cumpere (FOTO: GdS)

Un accident de circulație violent s-a produs ieri după-amiază pe Calea Severinului din Craiova. Din primele cercetări ale polițiștilor Biroului Rutier Craiova s-a stabilit că Ionel Nistor, de 25 de ani, din localitate, care conducea un BMW pe Calea Severinului, a pierdut controlul direcției și a lovit un stâlp de beton al rețelei de energie electrică de pe marginea străzii. În urma impactului violent, atât șoferul, cât și Marian Ciobanu, de 37 de ani, din Craiova, pasager în BMW, au fost răniți ușor și transportați la Spitalul de Urgență Craiova. Oamenii legii au stabilit că Nistor plecase cu autoturismul, care este proprietatea lui Marian Ciobanu, dintr-un parc de vânzări auto la mâna a doua de pe Calea Severinului. Voia să o probeze pentru a se hotărî dacă o cumpără sau nu, așa că, împreună cu Ciobanu, au dat o tură cu BMW-ul pe Calea Severinului. La un moment dat, șoferul a pierdut controlul direcției, s-a oprit într-un stâlp de beton de pe marginea străzii și a făcut praf BMW-ul. Polițiștii de la Rutieră au mai stabilit că mașina era neînmatriculată și au explicat că au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

UPDATE: Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului(IPJ) Dolj au comunicat, astăzi, că în urma accidentului de circulație, Marian Ciobanu a fost rănit grav. De asemenea, polițiștii doljeni au mai precizat că cei doi craioveni sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul neînmatriculat, respectiv punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat. ”Oamenii legii  continuă cercetările faţă de N. Ionel pentru vătămare corporală dinculpă şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat, iar faţă de C. Marian pentru punerea încirculaţie a unui autovehicul neînmatriculat”, a precizat Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.