Un bărbat de 42 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea azi noapte un autoturism pe str. Mihai Eminescu, la intersecţia cu B-dul Tineretului, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea” şi nu a acordat prioritate unui  autoturism, condus de un şofer de 56 de ani, din municipiu, care circula pe drumul prioritar, cu care a intrat în coliziune laterală.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pasagerilor din primul autoturism: o femeie de 30 de ani şi a unei minore de 5 ani. În urma impactului a fost rănit şi şoferul celuilalt autoturism implicat în coliziune.
Şoferul de 42 de ani  a refuzat categoric testarea cu aparatul etilotest, însă i-au fost recoltate doua probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările vor fi continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.