Un bărbat de 40 de ani, din comuna Milcoiu, judeţul Vâlcea a fost depistat aseară în timp ce conducea un autovehicul transportând 29 mc lemn rotund, esenţă fag, fără documente legale de provenienţă şi transport.
Poliţiştii i-au aplicat şoferului o amendă în valoare de 10.000 de lei, iar cantitatea de material lemnos a fost confiscată şi predată Ocolului Silvic Băbeni.

Tot ieri, poliţiştii au acţionat pe raza comunelor Făureşti şi Diculeşti în vederea depistării persoanelor care taie şi sustrag material lemnos fără forme legale.
Cu această ocazie de pe raza comunei Făureşti au fost depistaţi  P. Marian, de 21 de ani, S. Sorin,  de 28 de ani,  şi P. Ionela, de 21 de ani, toţi din comuna Laloşu în timp ce  transportau cu căruţele cantitatea de 0,600 mc  material lemnos, specia salcâm fără să deţină documente de provenienţă şi transport.
Cei trei au fost sancţionaţi contravenţionali şi cantitatea de salcâm a fost confiscată şi predată Ocolului Silvic Bălceşti.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.