15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei persoane rănite în mai multe accidente în Drobeta Turnu Severin

Trei persoane rănite în mai multe accidente în Drobeta Turnu Severin

14 ianuarie a fost o zi neagră pentru mulţi şoferi care au circulat astăzi pe străzile din Drobeta Turnu Severin. Mai multe persoane au fost rănite în accidente rutiere în care maşinile au fost grav avariate în prima parte a zilei. Trei victime au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma a două dintre incidentele rutiere petrecute, alte trei având doar pagube materiale. Cel mai grav s-a produs la intersecţia străzilor Cicero şi Unirii, între au autovehicul de transport marfă şi un autoturism. Din fericire, însă, toate victimele au fost rănite uşor.

În prima parte a zilei de miercuri, apelurile la Biroul Poliţiei Rutiere Drobeta Turnu Severin au curs pe bandă rulantă. Anunţau accidente rutiere în care mai multe maşini au fost avariate. La intersecţia străzilor Traian şi Coşbuc o maşină Dacia a fost proiectată de un alt autoturism într-o clădire părăsită. Şoferul şi-a dat seama cel mai probabil că este mai scump să o repare decât să îşi cumpere alta. Câteva zeci de minute mai târziu un alt accident în lanţ s-a produs pe strada Mareşal Averescu. Un şofer din Dolj avea geamurile aburite şi nu a văzut maşina din faţă pe care a lovit-o şi a proiectat-o într-un Jeep. Şi la intersecţia străzilor Cicero şi Unirii s-a produs un alt accident în urma căruia două persoane au ajuns la spital.
„Trebuia să mergem la Poliţie să facem nişte acte şi a venit dânsul şi ne-a făcut praf. Unchiul meu este rănit. Nu foarte grav dar are nişte Bypass-uri pe inimă, este operat proaspăt. Celălalt şofer nu a făcut STOP-ul, a venit cu viteză şi ne-a aruncat aici în stâlp.”, a declarat şoferul care circula miercuri, regulamentar, pe strada Cicero.
În urma impactului dintre cele autovehicule, maşina care circula regulamentar a fost proiectată în stâlp. Victimele au fost transportate la Spitalul din Drobeta Turnu Severin cu politraumatisme.
„Din primele cercetări se pare că un conducător auto nu a acordat prioritate de trecere unui alt conducător auto care venea de pe strada Cicero. A intrat în coliziune cu acesta. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a două victime. Una dintre cele două victime este conducătorul auto vinovat de producerea accidentului.”, a declarat inspector Mihai Marin din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Drobeta Turnu Severin.
La primele ore ale dimineţii pe Splaiul Mihai Viteazu din municipiu, o femeie însărcinată a fost accidentată pe trecerea de pietoni din faţa Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi. Din fericire a fost rănită uşor, iar sarcina nu i-a fost pusă în pericol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS