5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Trofee de căprior confiscate de la braconieri din localitatea Butoieşti

Mehedinţi: Trofee de căprior confiscate de la braconieri din localitatea Butoieşti

Patru trofee vânătoreşti au fost confiscate de poliţişti din Mehedinţi, în urma mai multor percheziţii. Descinderile au vizat patru bărbaţi suspectaţi de braconaj din localitatea Butoieşti.

Patru trofee de căprior, picioare de iepure și mai multe lațuri și sârmă oțelită folosită la confecționarea acestora au fost ridicate de la domiciliul unor braconieri din Butoieşti, cu ocazia percheziţiilor. „Polițiștii orașului Strehaia, Secției 5 Poliție Rurală Strehaia, Posturilor de Poliție Butoiești, Greci, Breznița Motru, Stîngăceaua și Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat la începutul acestei săptămâni patru percheziții pe raza comunei Butoiești, la domiciliile unor bărbaţi despre care aveau informaţii că se ocupă cu braconajul.”, arată Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi, într-un comunicat de presă.

În urma verificărilor s-a stabilit că cei patru au folosit capcane tip ,,laț”, au prins animalele şi au valorificat carnea de căprioară pe raza comunei. În urma perchezițiilor au fost ridicate de la domiciliul acestora, patru trofee de căprior, picioare de iepure și mai multe lațuri și sârmă oțelită folosită la confecționarea acestora.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ’’capturare a mamiferelor prin utilizarea capcanelor neautorizate’’.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS