Acasă Local Mehedinţi: Cercetați pentru furt

Mehedinţi: Cercetați pentru furt

-

Polițiștii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin, în urma cercetărilor efectuate, au identificat ieri suspectul furtului unei biciclete, comis la data de 01.12.2014, ca fiind un minor în vârstă de 17 ani, din municipiu.

Tot ieri, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au stabilit faptul că un tânăr de 20 de ani, din municipiu, este suspectul furtului comis la data de 31 octombrie 2014, dintr-o locuință a unui monitor LED în valoare de 1.800 de lei.

Poliţiștii municipiului Orşova au identificat ieri pe suspectul furtului sesizat la data de 14.12.2014, de către un bărbat din municipiu, privind furtul unui autoturism de culoare gri metalizat,  care se afla staționat în parcarea amenajată de pe str.Porțile de Fier, ca fiind un tânăr de 28 de ani, din municipiul Orșova.

Tot polițiștii din Orșova au identificat  ieri un suspect de furt comis în noaptea de 22/23.12.2014, a unui dozator de lapte amplasat pe raza municipiului, ca fiind un minor în vârstă de 16 ani, din comuna Punghina, județul Mehedinți. Câteva ore mai târziu au identificat şi pe suspectul furtului comis în noaptea de 27/28.12.2014, când un minor de 14 ani a sustras dintr-un autoturism  suma de 250 de euro.
În toate cauzele prezentate, oamenii legii au luat măsura continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS