Acasă Local Gorj Un taximetrist a decedat în mașina pe care lucra

Un taximetrist a decedat în mașina pe care lucra

-

Taximetristul a murit la locul de muncă (Foto: Eugen Măruţă)
Taximetristul a murit la locul de muncă (Foto: Eugen Măruţă)

Un taximetrist de 61 de ani, din Târgu Jiu, a murit ieri la locul de muncă. Bărbatul venise la primărie cu un coleg, să depună mai multe documente pentru preschimbarea autorizaţiei de taximetrist. Bărbatul a rămas în maşină, iar colegul său a mers să semneze actele respective. Când s-a întors la taxi, bărbatul de 61 de ani nu mai era în viaţă. „Am venit cu nea Dan la primărie, pentru că el renunța la taxi, nu mai voia să fie taximetrist. Am mers la primărie și am semnat actele, dânsul s-a dus la mașină și când m-am întors eu, l-am găsit mort. O fi fost bolnav, dar nu s-a plâns, cel puțin nu la mine. A lucrat mulți ani pe taxi. Avea o fată“, a spus Marcel Ciulavu, taximetrist. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj așteaptă ca medicul de familie al bărbatului să decidă dacă va elibera un certificat de deces, fără efectuarea necropsiei, căci bărbatul era cunoscut cu afecțiuni cardiace. Poliţiştii au deschis un dosar pentru moarte suspectă.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.