9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRăniți după ce s-au răsturnat cu „bulgăroaica“

Răniți după ce s-au răsturnat cu „bulgăroaica“

Șoferul a fost rănit grav în urma accidentului produs în comuna doljeană Rojiște (FOTO: IPJ Dolj)
Șoferul a fost rănit grav în urma accidentului produs în comuna doljeană Rojiște (FOTO: IPJ Dolj)

Un tânăr de 22 de ani a fost rănit grav într-un accident rutier produs duminică, chiar de el, în localitatea doljeană Rojişte. Potrivit polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, Alexandru Bădoiu, din comuna Rojiște, în timp ce conducea un Ford înmatriculat în Bulgaria pe DN 55, într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat.

În urma accidentului, șoferul Fordului a fost rănit grav și transportat la Spitalul de Urgență Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale. Fratele șoferului, Ionuț Bădoiu, de 21 de ani, pasager în mașina condusă de Alexandru, a fost rănit ușor în urma accidentului.
După primele cercetări, oamenii legii au stabilit că șoferul a pierdut controlul direcției din cauza vitezei excesive. „În comuna Rojiște, Alexandru B., de 22 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Craiova către Bechet, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă către stânga, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă către stânga, răsturnându-se“, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.
Polițiștii mai spun că în cazul acestui accident a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS