7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Accidente spectaculoase din cauza poleiului

Gorj: Accidente spectaculoase din cauza poleiului

Poleiul de pe carosabil a făcut victime sâmbătă în rândul conducătorilor auto. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a înregistrat mai multe accidente rutiere produse din cauza poleiului. Două accidente au fost mai grave şi a fost necesară spitalizarea celor implicaţi sau au fost produse pagube. Astfel, din cauză că a derapat pe şoseaua acoperită cu polei şi gheaţă, o dubiţă a intrat în casa unui preot din oraşul Târgu-Cărbuneşti.

Potrivit inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, conducătorul auto a pierdut controlul volanului maşinii pe care o conducea, iar la ieşire din Cărbuneşti a derapat cu autovehiculul şi a intrat în zidul unei gospodării. Şoferul nu a fost rănit grav.

Un alt alt accident rutier s-a produs tot din cauza poleiului. O maşină a cărui şofer a pierdut controlul volanului a intrat într-o benzinărie din localitatea Drăgoieni, la ieşirea din municipiul Târgu Jiu. Şoferul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, întrucât a suferit multiple traumatisme.

Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS