3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljOgarcă: Imnul Universității m-a ajutat sa gătesc mai bine

Ogarcă: Imnul Universității m-a ajutat sa gătesc mai bine

Ciprian Ogarcă, marele câştigător al concursului Masterchef de la Pro TV din acest an, este un mare fan al echipei de fotbal CS Universitatea Craiova. Tânărul susține că înainte de fiecare probă asculta imnul echipei îndrăgite pentru a prinde curaj.

„Înainte de fiecare probă ascultam imnul Universității Craiova. Era imnul cu care plecam la luptă şi de fiecare dată tratam fiecare probă ca pe o finală. La finalul fiecărei probe mă întăream cu îndemnul «Hai, Craiova!». Parcă îmi dădea așa aripi să trec mai departe, mai ales în finală, când a fost un moment mai greu pentru mine”, a declarat Ogarcă pentru site-ul oficial al grupării din Bănie.

Specialistul în arta culinară estimează că CS Universitatea va câștiga primul trofeu în doi ani.

„Sunt mândru că în sfârșit după atâția ani de absență a fotbalului în Craiova avem un proiect serios şi rezultatele au început să apară. Deja suntem neînvinşi de 11 etape. Dacă va merge tot așa în maxim 2 ani primul trofeu va veni în Bănie. Cel puţin Cupa României, dacă nu şi campionatul vor ajunge la Craiova. Mai repede decât se așteaptă oricine, mai ales că doi ani am stat fără fotbal și chiar a fost greu”.

Ciprian Ogarcă a mai precizat că i-ar plăcea să devină bucătarul echipei de fotbal CS Universitatea Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS