Acasă Local Dolj Lacul Bistreț, un coșmar pentru cei din Valea Dunării

Lacul Bistreț, un coșmar pentru cei din Valea Dunării

-

Lacul Bistreț este un coșmar pentru locuitorii de pe Valea Dunării. Mii de hectare de teren agricol se află sub apă și zeci de gospodării au fost inundate în zona Cârna – Plosca – Bistreț. Doar temperaturile scăzute din ultima vreme au făcut ca apa revărsată din lac să nu ajungă și în locuințe. Oamenii se tem că vor retrăi  coșmarul din 2006 când apele le-au distrus agoniseala de o viață.

ȘTIRI VIDEO GdS

Foşti angajaţi ai Petrom, atenţie la ofertele de cesiune a acţiunilor!

Guvernul va trebui să dea foştilor angajaţi Petrom acţiuni de până la 8% din capitalul social. O firmă face ofertă de cesiune a acţiunilor la un preţ de cinci ori mai mic decât preţul pieţei.

OLT: Fermierii controlați prin teledetecție încep să-și primească banii

Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA) Olt este în plină campanie de autorizare la plată a fermierilor care trebuie să-și primească banii, după ce, până la 1 decembrie 2019, aceștia au încasat în conturile deschise la bănci avansul care se acordă proprietarilor de teren care exploatează teren agricol.

Horoscop

Berbec Este o zi a cărei temă principală sunt veniturile obţinute în urma desfăşurării unei munci oficiale. Într-un anume fel, prietenii şi...