Acasă Local Gorj Poliția Locală parchează pe locul persoanelor cu dizabilităţi

Poliția Locală parchează pe locul persoanelor cu dizabilităţi

-

Maşina poliţiei parcată unde nu trebuie
Maşina poliţiei parcată unde nu trebuie

Unul dintre cititorii GdS a transmis redacţiei o fotografie în care una dintre maşinile Poliţiei Locale Târgu Jiu se află parcată pe locul destinat persoanelor cu dizabilităţi. Maşina Poliţiei Locale a fost fotografiată în parcarea mall-ului din Târgu Jiu, unde există disponibile peste o mie de locuri de parcare. Poliţiştii ori nu au găsit nici unul liber, ori urgenţele „misiunii“ i-au determinat să parcheze ilegal. Conducerea Poliţiei Locale Târgu Jiu a promis că va fi realizată o anchetă pentru a se stabili ce s-a întâmplat.

ȘTIRI VIDEO GdS

Actriţa Tamara Buciuceanu Botez este în stare gravă

Actriţa Tamara Buciuceanu Botez internată în Spitalul Elias din Capitală se află în stare gravă, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Silvius Negoiţă.

Încep probele la cald în Craiova

Termo Craiova a anunțat că, din 17 octombrie, încep probele la cald în vederea furnizării agentului termic secundar pentru încălzire. Probele la...

Adolescentă, reţinută după ce a agresat o tânără

O adolescentă, de 19 ani, din Târgu Cărbuneşti, Gorj, bănuită de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice a fost reținută luni.