0.6 C
Craiova
sâmbătă, 23 noiembrie, 2019
Acasă Local Olt: Tânăr suspectat de comiterea infracţiunii de omor calificat, reţinut de poliţişti

Olt: Tânăr suspectat de comiterea infracţiunii de omor calificat, reţinut de poliţişti

-

(Foto: jurnalul.ro)
(Foto: jurnalul.ro)

Poliţiştii din judeţul Olt au fost sesizaţi sâmbătă că o femeie de 72 de ani, din comuna Sprîncenata, se află decedată la locuinţa sa, în holul imobilului unde locuia singură. În urma examinării cadavrului s-a stabilit că decesul a survenit în noaptea de 2 – 3 ianuarie şi a fost cauzat de multiple traumatisme craniene. La nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt a fost constituită o echipă operativă complexă, care, sub coordonarea procurorului, a identificat un suspect în acest caz – un tânăr din comuna Dăneasa. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

Proiect Google: Robotul care sortează gunoaiele

Una dintre firmele Alphabet, cunoscută iniţial ca Google X, care dezvoltă diverse proiecte considerate adesea SF, în zona de robotică, lucrează la...

România primește la Berlin 3 premii pentru educație

Global Leadership Conference a reunit săptămâna aceasta, la Berlin, participanți din 74 de țări care implementează programe moderne de educație antreprenorială și financiară.