Acasă Local Gorj Gorj: Un tânăr fără permis a fost reţinut pentru provcarea unui accident...

Gorj: Un tânăr fără permis a fost reţinut pentru provcarea unui accident rutier

-

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Roşia de Amaradia, judeţul Gorj, care a produs un accident rutier soldat cu trei victime, a fost reţinut ieri de poliţiştii gorjeni.
Şoferul de ocazie nu avea nici permis auto şi a mers singur la poliţie să anunţe accidentul rutier. „Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului se pare că un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Roşia de Amaradia, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Bengeşti-Ciocadia, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de tânărul de 22 de ani care a ieşit dintr-o curte fără să se asigure. După producerea evenimentului rutier, tânărul de 22 de ani a intrat în curtea locuinţei, ulterior prezentându-se la sediul postului de poliţie din localitate pentru a da lămuriri pentru cele întâmplate. Totodată, se pare că tânărul de 22 de ani nu deţine permis de conducere. În urma impactului, trei persoane cu vârste cuprinse între 19 şi 54 de ani au suferit leziuni, fiind transportate la Spitalul Târgu-Cărbuneşti pentru îngrijiri medicale”, a declarat Cătălin Buşe, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

Dublă lansare de carte la Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește vineri, 25 octombrie, ora 17.30, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, lansarea volumelor „De la...